Daglig Leder

Stefan Nilsen er Opp/hed Bygg og metallprofilerings daglige leder. Han har vært i bransjen i tilsammen 11 år. Å finne noen som er like interessert i arbeidet skal mye til, for han har deltatt aktivt i jobblivet med sin far siden han var 12. Og har hele tiden visst, at det var dette han ville. Med så mange år bak seg allerede, i en så ung alder ser han fort hva som trengs å gjøres. Og hvordan han skal gå frem effektivt og økonomisk for å hjelpe deg som kunde best mulig.  

Som daglig leder er Stefan opptatt av kvalitet hos sine ansatte. Ett rettferdig arbeidsmiljø med mye trivsel, men også høyt arbeidsnivå. 

'' Vi jobber for å oppfylle kundenes ønsker, krav og helst overraske. Med ett stort smil om munnen og glede for arbeidet vårt vil vi gjerne ta tak til nye høyder'' sier Stefan Nilsen om firmaet.  

Stefan ønsker og være en tydelig leder med ett godt forhold til sine ansatte og kolleger, og ikke minst kunder.

'' Det å være en person mine ansatte og kunder kan stole på er essensielt for at firmaet skal gå fremover. Mine ansatte er avhengige av at jeg kan ta ansvar og vise til løsninger om det trengs, samtidig som de er ansvarlige for å vise initiativ og kunne jobbe selvstendig. Om noe uforutsett oppstår i arbeidet tar vi utfordringen på strak arm, og våre kunder vil være sikre på at vi jobber til problemet er løst, og arbeidet er ferdig. ''

 

Om du vil vite mer, eller trenger en gratis befaring kan du ringe 

Daglig leder - Stefan Nilsen 
tlf: 98169221
 

Ansatte:
Kevin Nilsen
tlf: 93071495
Sean Fredriksen
tlf:46441086

Eller send en E-post til opp-hedd-bygg@outlook.no 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar